30 Temmuz 2011 Cumartesi

Donkey Hero


Kerem için sıradan bir gündü. Her zamanki gibi arkadaşlarıyla uzun eşşek oynayarak vakit geçiriyordu. 16 yaşındaydı. Okulla birlikte geziye gideceklerdi. Hayvanların doğal yaşam alanlarına bakmak için. Gezi başlamıştı ve Kerem'in dikkatini bir eşşek çekti. Eşşeğin yanına gidip onu uzun uzun inceledi. Daha sonra eşşeğin arkasına geçerek hayvanın kuyruğuyla oynamaya başladı. Hayvan sıkılmış ve kızmıştı dayanamayarak Kerem e arka ayaklarıyla çifte atarak "eşşek tepti" terimini Kerem'in üzerinde gerçekleştirdi. Kerem 1 aylık komanın ardında kendine gelmişti. Gözlerini hastanede açtı.
Bu olayın ona verilmiş bir işaret olduğunu düşünüyordu.

-Bu eşşek beni boşuna tepmiş olamaz. Bunun altında kesin birşeyler var. diye düşünmeye başladı.

O anda aklına spider-man geldi. Onuda bir örümcek ısırdıktan sonra süper kahraman oluyordu. Batman ise yarasa saldırısından sonra bat-man olmuştu. "Peki ya bende niçin böyle olmasın" diye düşündü. Hemen kendine bir süper kahraman ismi bulmalıydı. 2 hafta düşündükten sonra kendisine DONKEY HERO ismini seçti. Bu artık onun süper kahraman ismiydi. Süper kahramanların birde kostümü olmalıydı. Kendine bir kostüm tasarladı ve mahalle terzisine gitti. Terziye bu tasarımları gösterince:

-Kerem sen mal mısın olm?

-Niye abi işte on numara kıyafet.

-Olm tayt var la bunda ibne misin sen?

-Abi ne alakası var ya. Sen yap şunu sadece.

-Olm şimdi benim senden vücut ölçülerini falan almam gerekiyor ama sana değince böyle içinde bişeyler kıpraşmasın. Erkek dokunuyor bana düşüncesiyle.

-Abi saçmalama ya. Gel ölçü mü alıyon ne alıyorsan al ya.

-Bak herhangi bir hareketlenmede valla çok pis yaparım ha.

-Tamam abi ama hadi yap şu işi artık ya.

Kostüm işi de tamamdı. Artık kendisini tanıtması gerekiyordu. Halkın onu tanıması lazımdı. Süper kahraman kıyafetlerini giydi ve hemen kendi fotoğrafını çekip bir facebook hesabı açtı.

Sıra göreve gelmişti. Bir süper kahramana yakışır bir görev olmalıydı. Kıyafetlerini giyip sokağa çıktı. Görenler deli zannedip pek aldırış etmediler. Ama olsun süper kahraman olmak kolay birşey değildi ve Kerem bunu biliyordu. Yürümeye devam etti kendisine göre bir iş mutlaka olmalıydı. Bir ara sokaktan geçerken bir kadının çığlığını duydu. Hemen o karanlık ara sokağa girip kadını kurtarmalıydı. Ara sokağa girdi. Bir adam kadına bıçağını doğrultmuş ondan tüm parasını istiyordu. Donkey Hero hemen müdahele etti:

-Hey sen?

-Sende kimsin lan. Bu hal ne böyle karı gibi tayt giymişsin.

-Ben Donkey Hero. Kötülerin düşmanı iyilerin dostu genç kızların düşlediği süper kahramanım.

-Senden olsa olsa palyaço olur.

-Seni sadece bir defa uyarıcam. Şimdi kızı rahat bırakırsan seni bağışlarım.

-Ne diyon la sen dingil. Gel buraya neler yapabiliyorsun görelim.

Donkey Hero korkusuz bir şekilde hırsızın üstüne yürüyordu. Hırsız ani bir hareketle bıçağını bizim süper kahramana sapladı. Onu oracıkta 15 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Ertesi gün gazetelerin üçüncü sayfalarında Donkey Hero yer alıyordu.
"Eşcinsel genç fantazi kurbanı." Artık şöhrette olmuştu. Gerçi o bu şekilde olsun istememişti ama olsun. Sonuçta artık tüm ülke onu tanıyordu...

Hiç yorum yok: